decor

Григорчук Ірина Олександрівна

Стаж роботи за напрямом: 12 років

Практики:
- Господарське право та господарські спори;
- Сімейне право;
- Адміністративне право та процес;
- Захист честі, гідності та ділової репутації;
- Публічні закупівлі;
- Представництво інтересів у судах всіх інстанцій;
- Досудове врегулювання спорів.

Детальніше

Освіта: закінчила Хмельницький університет управління та права,  здобула освітній рівень “спеціаліст” за спеціальністю “Правознавство”.

Досвід роботи: 

З 2010 до 2014 року працювала в органах місцевого та апеляційного судів загальної юрисдикції. До обов’язків входила підготовка судових справ до розгляду, оформлення судових справ, підготовка проектів судових рішень, запитів, листів, інших матеріалів, пов’язаних із розглядом певних справ.  

З 2014 до 2019 року надавала професійну допомогу юридичним особам -підприємствам під час їх участі у публічних закупівлях; займалася підготовкою тендерної документації; проводила аналіз ринку та оцінювала ризики для безпосереднього учасника процедури закупівлі; здійснювала представництво інтересів учасника публічної закупівлі та його супроводження на всіх стадіях закупівельного процесу, починаючи з проведення процедури закупівлі до остаточного виконання умов договору. Маю успішний досвід представництва інтересів клієнтів в Антимонопольному комітеті України та в судах під час оскарження результатів розгляду пропозицій. 

З 2019 року до сьогодні займаюся приватною адвокатською практикою.  Сприяю вирішенню судових спорів у господарських, адміністративних, сімейних та приватно-правових відносинах.

Основні сфери діяльності (практики): 

  • Господарське право та господарські спори;
  • Сімейне право;
  • Адміністративне право та процес;
  • Захист честі, гідності та ділової репутації;
  • Публічні закупівлі;
  • Представництво інтересів у судах всіх інстанцій; 
  • Досудове врегулювання спорів.

Додаткові навички: 

Є членом редакційної колегії журналу “Радник в сфері публічних закупівель”, а також спікером різноманітних заходів присвячених публічним закупівлям, зокрема доповідачем практикумів компанії “Ліга:Закон” та автором ряду статей. 

Знання мов: українська (рідна), англійська (В2).

decor

Контакти

  • Номер телефону:

    380 (67) 223-01-05

  • Адреса:

    Вознесенський узвіз, 10А, офіс 306





    Узвіз Вознесенський 10А, офіс 306
    Київ, 04053
    Україна