decor

Федоренко Іван Євгенович

Стаж роботи за напрямом: 14 років.
Стаж роботи у галузі господарського права 9 років.

Практики:
- Господарське право та процес;
- Договірне право.

Детальніше

Освіта: закінчив Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого, здобув освітній рівень “магістр” за спеціальністю “Правознавство”

Досвід роботи: 

З 2010 до 2013 року займався науковою діяльністю та працював в органах місцевого самоврядування на посаді провідного юрисконсульта. Відповідно до посадових обов’язків представляв інтереси Харківської міської ради в господарських судах всіх інстанцій, здійснював правове забезпечення діяльності Харківської міської ради з питань майнової та бюджетної сфери.

З 2013 до 2015 року забезпечував правовий супровід приватних компаній. Обіймав посади юрисконсульта, юриста-міжнародника, начальника юридичного відділу. Займався супроводженням господарських договорів групи приватних компаній, включаючи супровід зовнішньо-економічної діяльності та супровід внутрішньо групових компаній-нерезидентів; організовував роботу юридичної служби на підприємстві.

З 2016 до 2018 року працював в органах прокуратури на посаді прокурора.

З 2019 до 2021 року повернувся до правового супроводу приватних суб’єктів господарювання. Працював в структурі міжнародних вертикально інтегрованих холдингів.

З 2021 року до сьогодні займаюся приватною адвокатською практикою. Забезпечую правовий супровід судового та арбітражного захисту суб’єктів господарювання.

Основні сфери діяльності (практики):

  • Господарське право та процес;
  • Договірне право.

Знання мов: українська (рідна), англійська (В2)

decor

Контакти

  • Номер телефону:

    380 (67) 223-01-05

  • Адреса:

    Вознесенський узвіз, 10А, офіс 306





    Узвіз Вознесенський 10А, офіс 306
    Київ, 04053
    Україна